Colaboratori

SĂVESCU & ASOCIAȚII
Av. dr. Andrei Săvescuwww.savescu.ro

Av. dr. Andrei Săvescu este coordonator și autor ghiduri de protecție a datelor cu caracter personal pentru diverse domenii de afaceri, formator al Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților la materia Protecția datelor cu caracter personal și fost director al Revistei Române de Protecția Datelor. Este probabil cel mai renumit expert în protecția datelor din România.

Av. Sauca Adriana Gabrielawww.sauca.ro

SAUCA & PARTNERS este coordonat de avocat Sauca Adriana Gabriela cu o experienta de peste 12 ani in domeniul juridic in una din cele mai mari case de avocatura din Timisoara, unde a promovat cele mai eficiente solutii pentru apararea intereselor clientilor , prin implicare in reusita proiectelor, prin comunicare directa cu clientul, prin vastele cunostinte juridice, de la cauze mai simple pana la cele mai complexe.

Parteneri

CERTINSPECT REGISTER SRLwww.certinspect.ro

Certinspect Register oferă servicii de evaluare a conformității pentru sisteme de management, audituri, inspecții precum și servicii de instruire, în conformitate cu standardele internaționale și naționale recunoscute, ghiduri.

error: Conținutul este protejat !!